2015

Red Bull Amaphiko

Dupa succesul pe care l-a avut prima academie Red Bull Amaphiko (Soweto, Africa de Sud, 2014), programul s-a extins cu academii in Sao Paolo (Brazilia) si Cape Town (Africa de Sud). La ambele academii, colaboratori si mentori internationali au inspirat si sustinut un grup de tineri antreprenori sociali, care isi dedica energia, timpul si creativitatea pentru a realiza o schimbare pozitiva in comunitatile lor, prin demararea unui program de dezvoltare de 18 luni.

Afla mai multe despre Red Bull Ampahiko

NASSER AL ATTIYAH: VICTORIE LA DAKAR SI ALTE 3 TITLURI IN 3 WEEKEND-URI

Nasser Al Attiyah a castigat Raliul Dakar in ianuarie si a fost incoronat campionul Cupei Mondiale FIA pentru Raliuri Cross-Country, MERC si WRC2, totul in 3 weekend-uri.

Carissa Moore - de 3 ori Campioana Mondiala

Carissa Moore devine campioana modiala pentru a treia oara.

Red Bull Sound Select prezinta 30 Days in LA

Timp de 30 de nopti, Los Angeles este luat cu asalt de catre artisti internationali de renume, alaturi de artistii Red Bull Sound Select aflati la inceput de drum.

Intra pe site

The Wanton Bishops

Red Bull i-a luat pe artistii libanezi de blues rock de la The Wanton Bishops intr-o calatorie in sudul Americii pentru a-si descoperi radacinile si a gasi inspiratia pentru noul lor album.

Finala Mondiala Red Bull Thre3style

"M-am daruit muzicii, iar in seara aceasta muzica m-a rasplatit". Acesta a fost mesajul de multumire pe care DJ Byte (Chile) l-a transmis multimii dupa ce a fost incoronat Campionul Mondial Red Bull Thre3style 2015.

Intra pe site

Kenny Belaey - Slack Line

Primul biciclist pe slack line.

Sebastien Ogier - de 3 ori campion WRC

Sebastien Ogier si-a asigurat cel de-al treilea titlu consecutiv la Campionatul Mondial de Raliuri, prin victoria in Raliul Australiei, cu trei curse inainte de finalul campionatului.

Red Bull Barnstorming

Pilotii britanici Paul Bonhomme si Steve Jones au devenit primii oameni din lume care au zburat in formatie printr-o cladire.

Bonnaroo live pe Red Bull TV

O transmisiune de 4 zile, pe 3 canale, a peste 30 de ore de muzica live, de la legende precum Billy Joel sau Mumford & Sons.

Descopera Red Bull TV

A doua editie Wings for Life World Run

Sustinuti de milioane de spectatori de pe glob, 102.800 de participanti din intreaga lume au alergat impreuna la Wings for Life World Run pe 3 mai 2015, ajutand la cresterea notorietatii cauzei si la strangerea a 4,2 millioane de euro pentru Fundatia Wings for Life, a carei misiune este gasirea unui remediu pentru leziunile maduvei spinarii.

Ia parte la Wings for Life World Run

Billy Morgan Quad Cork

Billy Morgan reuseste primul Quad Cork in snowboarding.

AWOLNATION lanseaza un nou album, "Run"

Pe 17 martie 2015, AWOLNATION a lansat cel de-al doilea album, "Run", prin Red Bull Records. Piesa "I am" a fost folosita in campania globala World of Red Bull.

Frozen Falls Will Gadd

Will Gadd s-a catarat pe cascada Niagara inghetata, stabilind o premiera mondiala.

Lindsey Vonn stabileste un nou record, cu 63 de titluri in schiul alpin feminin

Lindsey Vonn a doborat recordul valabil de 35 de ani pentru cele mai multe victorii in Cupa Mondiala feminina, dupa ce a castigat proba de slalom super-urias, in Cortina D’Ampezzo, Italia, pe 19 ianuarie 2015. Cu victoria in cursa de coborare, americanca o egalase pe detinatoarea anterioara a recordului, austriaca Annemarie Moser- Pröll, record stabilit in 1980.

Vezi toti anii