Dozele Red Bull

usoare si 100% reciclabile

Red Bull a luat o decizie constienta sa foloseasca doze de aluminiu. Astazi, dozele de Red Bull cantaresc mult mai putin decat in trecut, fapt ce salveaza materie prima pretioasa. Odata ce au fost colectate, cutiile sunt 100% reciclabile, la nesfarsit, fara nicio pierdere a calitatii.

  • 100% reciclabile

Doza - o "magazie de energie"

Toate cutiile sunt 100% reciclabile odata ce au fost colectate si au ajuns la un punct de reciclare, nici cea mai mica bucata de aluminiu nu este pierduta. Ele pot fi topite si refolosite de un numar infinit de ori, fara a se pierde din calitate. Folosirea aluminiului reciclat inseamna o economisire de 95% fata de utilizarea aluminiului nou. 

Astazi, dozele de Red Bull cantaresc mult mai putin decat in trecut. Scaderea constanta a greutatii face diferenta: cu cat este folosit mai putin aluminiu in doze, cu atat mai mica va fi amprenta de carbon.

Fiecare doza conteaza

Cutia din aluminiu este cel mai reciclat ambalaj de bauturi. Evident, asta este posibil doar daca dozele sunt colectate si (re)introduse in circuitul de reciclare. Daca o doza este lasata haihui in natura, evident ca nu isi poate indeplini potentialul de reciclare. Din nefericire, aruncarea lor pe strada este inca o problema in unele regiuni. Asigurandu-te ca doza ta ajunge la gunoi ajuti mediul sa ramana curat, contribui la cresterea ratei de reciclare si reduci consumul de energie, adica folosirea resurselor naturale. Daca tara ta are un sistem dedicat de reciclare a aluminiului, te rugam sa arunci cutia in mod corect. 

De exemplu, Red Bull UK sustine 'Every Can Counts' care tinteste sa motiveze si sa incurajeze oamenii sa recicleze dozele lor. Afilierea la 'Every Can Counts' ofera companiei Red Bull oportunitatea de a sustine direct si de a incuraja  reciclarea dozelor in randul consumatorilor.

Inapoi la ciclul de viata

Exploreaza lumea din spatele dozei