2001

RED BULL CRASHED ICE - REGULILE SUNT SIMPLE: PRIMUL CARE AJUNGE JOS CASTIGA

Primul Red Bull Crashed Ice

Sportivi din toata lumea s-au inghesuit la Stockholm pentru cursa de inaugurare. Purtand patine de hockey, ei s-au pregatit pentru o batalie om vs. om pe pista de lunga de 300 de metri, plina de denivelari, trepte de gheata si viraje ac de par. Sportul se numea Ice Cross Downhill, iar cursa, Red Bull Crashed Ice.

Viziteaza Red Bull Crashed Ice

Red Bull Junior Team

Fondata in 2001, Red Bull Junior Team este programul care a inregistrat cel mai mare succes la nivel mondial in privinta promovarii talentelor tinere din domeniul motorsportului. Red Bull Diagnostics & Training Center, situat in Thalgau, langa Salzburg, reprezinta instrumentul cheie in gasirea viitorilor campioni mondiali din Formula 1. In 2004, Christian Klien a devenit primul Red Bull Junior care a intrat in Formula 1. Sebastian Vettel a devenit primul care a castigat un Mare Premiu, in 2008, la Monza.

Red Bull Rampage

Primul Red Bull Rampage

Red Bull X-Fighters

Primul eveniment Red Bull X-Fighters a avut loc in Valencia in 2001 si a fost primul exemplu al unui nou tip de eveniment inovator, care combina freestyle motocross cu traditia locala a coridelor. In 2002, evenimentul s-a mutat in Madrid si mai tarziu, in Mexico City, unde a ramas permanent de la debutul din 2005. In 2008, a luat nastere Turneul Mondial Red Bull X-Fighters, cu evenimente in SUA, Brazilia, Mexic, Spania, Germania si Polonia. In anii ce au urmat, Red Bull X-Fighters au mai avansat un nivel, cu noi locatii, noi rideri si o rezerva de trickuri cu totul noi.

Viziteaza Red Bull X-Fighters

Taurus World Stunt Awards

Taurus World Stunt Awards onoreaza eroii necunoscuti din industria filmului, cei mai buni cascadori din lume. Ei isi risca viata pentru a realiza cele mai curajoase cascadorii care aduc actiune si entuziasm in randul spectatorilor. Premiile Taurus se indreapta catre cei mai buni pentru performantele extraordinare din filme.

Viziteaza Taurus World Stunt Awards

Vezi toti anii