2003

Primul Red Bull Air Race

Primul Red Bull Air Race la Airpower 03.

Acest eveniment se bazeaza pe o combinatie intre elemente de acrobatica si provocarile unei curse. Este vorba despre agilitate, precizie si nervi de otel, in timpul deplasarii la viteza maxima. Rezultatul este o noua disciplina de acrobatii.

Viziteaza Red Bull Air Race

Hangar-7 Salzburg Airport

Hangar-7 este o opera arhitecturala unica. Initial planificata pentru gazduirea colectiei in permananta extindere a celor de la Flying Bulls, acum a devenit sinonim pentru arhitectura avantgardista, arta moderna si gastronomie high-class. Constructia in forma de aripa - o combinatie uimitoare de sticla si otel - se contopeste perfect in peisaj. De la inaugurarea sa, Hangar-7 s-a transformat intr-un hotspot pentru entuziastii aviatiei istorice. Este de asemenea un centru expozitional important; la fiecare trei luni HangART-7 prezinta arta contemporana a unei tari diferite. Fiecare eveniment esta la fel de unic ca si restaurantul Ikarus, care cucereste clientela cu maiestria culinara internationala.

Viziteaza Hangar-7

Red Bull X-Alps

"Mai mult decat o traversare alpina: este o aventura, o expeditie si o competitie." Hannes Arch

Primul Red Bull X-Alps, tinut in 2003, a deschis o noua perspectiva pentru competitiile de aventura. 17 atleti au parcurs calatoria de 1.200 de mile din Ghetarul Dachstein, dar numai trei au reusit sa ajunga la linia de sosire din Monaco, printre care si romanul Toma Coconea, prin cele trei puncte intermediare: Zugspitze in Germania, Mont Blanc si Mont Gros in Franta.

Viziteaza Red Bull X-Alps

Vezi toti anii