2006

Prima Finala Mondiala Red Bull Paper Wings

MAI SUS, MAI REPEDE, MAI DEPARTE

Red Bull Paper Wings este un eveniment unic, unde o foaie de hartie, multe idei si putina forta in maini te pot ajuta sa ramai in istoria sportului. Sezonul 2005/06 a avut peste 10.000 de participanti din 50 de tari, care s-au luptat in 260 de runde de calificare, cu scopul de a prinde un loc la evenimentul principal. Castigatorii au fost incoronati la categoriile Cel mai lung timp de zbor, Cea mai mare distanta si Acrobatie.

Viziteaza Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus reprezinta un autobuz Mercedes vechi pentru turisti caruia i-a fost instalat un nou motor, dar pastrat in stilul original cu unele elemente de branding. Ideea a fost construirea unui autobuz cu o scena pe plafon. Red Bull Germania a integrat acest instrument inovator in peisajul muzical prin crearea unor turnee anuale pentru multe evenimente si formatii. Au existat multe proiecte cu formatii cunoscute, folosindu-se de Tourbus ca locatie pentru petrecerea de lansare a albumelor sau pentru sesiuni media.

Viziteaza Red Bull Tourbus

Aselenizarea

Reclama cu aterizarea pe luna este o actiune curajoasa care face referire la un moment foarte important pentru istoria umanitatii si a fost difuzata cu mare succes in 24 de tari, din Rusia pana in SUA.

RED BULL NASCAR

Fondarea Red Bull Racing Team - NASCAR
Vezi toti anii