2007

RED BULL SOUNDCLASH - DOI ARTISTI DIN DOMENIUL MUZICII CARE STAU FATA IN FATA PE SCENE OPUSE SI SE ADRESEAZA Aceleiasi AUDIENTE.

Red Bull Soundclash uneste doua formatii concurente intr-un singur show care sparge barierele genului si ale conventiilor muzicale. Red Bull Soundclash este un duel muzical, iar lupta se desfasoara intr-un stereo care te da peste cap.

Viziteaza Red Bull Soundclash

FC RED BULL SALZBURG DEVINE CAMPIOANA AUSTRIEI

Red Bull Salzburg obtine titlul pentru Salzburg. Sezonul 2006/07 a fost cel mai bun de pana acum in domeniul fotbalului. Campionii au inregistrat un record de 75 de puncte.

FC RED BULL SALZBURG DEVIN CAMPIONII AUSTRIEI

Dupa un sezon fabulos contestat de opt echipe, echipa Red Bull a avut o performanta exceptionala in play-off-uri. Au urmat trei victorii succesive in fata celor din Viena in semi-finale (cel mai bun din cinci), echipa Red Bull a castigat in fata VSV in Villach, obtinand primul titlu al campionatului austriac de ice hockey, cu scorul de 4:1 la victorii.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records este o casa de discuri cu abordare progresiva fata de marketing, distributie si relatiile cu artistii. Artistii Red Bull Records influenteaza si duc mai departe cultura populara, dezvoltandu-se in acelasi timp si in familia Red Bull intr-un mod unic.

BINE ATI VENIT IN RED BULL STUDIO, LOS ANGELES

Acesta este un loc de talie mondiala, creat pentru a sustine artistii prin furnizarea unei experiente unice de inregistrare, cu instrumente profesionale de ultima generatie intr-un mediu confortabil.

Viziteaza Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE IN RIO

Evenimentul Air Race a strans o multime memorabila de un milion de persoane. Aceasta a fost cea mai numeroasa prezenta din intreaga istorie a seriei Air Race si din istoria sporturilor din Brazilia.

Vezi toti anii