2010

SEBASTIAN VETTEL & RED BULL RACING

PRIMUL CAMPIONAT AL PILOTILOR & AL CONSTRUCTORILOR DIN FORMULA 1

Red Bull Racing a castigat ambele campionate din 2010 la Formula 1, dupa a opta victorie din sezon la Marele Premiu al Braziliei. Sebastian Vettel a castigat acest campionat dominand cursa finala a sezonului din a zecea pozitie de pole din acel an.

RED BULL X-FIGHTERS IN FATA FAIMOSULUI KREMLIN, IN PIATA ROSIE DIN MOSCOVA

Red Bull Music Studio London

Studio-ul din Londra isi propune sa promoveze muzica britanica, oferind posibilitatea de inregistrare si productie pentru talentele locale si internationale. In fiecare vineri, Red Bull Studio gazduieste o transmisiune live cu NME Radio.

Viziteaza Red Bull Music Studio London

NEW YORK, NEW YORK

Deschiderea Red Bull Arena, in New York

A fost o noapte istorica si inceputul unei ere noi, in timp ce echipa New York Red Bulls a marcat trei goluri in fata legendarei echipe braziliene, Santos FC, la marea deschidere a Arenei Red Bull, pe 20 martie.

Viziteaza New York Bulls

Red Bull Air Race in New York

AL SAPTELEA TITLU CONSECUTIV PENTRU SÉBASTIEN LOEB.

2010 Rally de France

Francezul Sébastien Loeb si co-echipierul Daniel Elena au castigat al saptelea Campionat Mondial consecutiv, prin marcarea victoriei cu numarul 60 din cariera lor, la Raliul Frantei din 2010. Dani Sordo si Diego Vallejo, care au iesit pe locul doi, au ajutat echipa Citroën Total World Rally Team sa obtina titlul constructorilor.

Viziteaza Red Bull Rally

RED BULL KTM CASTIGA CAMPIONATELE MONDIALE DE MX1, MX2 SI FEMININ

2010 a fost sezonul cu cel mai mare succes pentru Red Bull KTM. Italianul Tony Cairoli a obtinut titlul la clasa MX1, Marvin Musquin la MX2 si Steffi Leier a fost incoronata campioana la categoria feminin.

RED BULL BC ONE TOKYO

Vezi toti anii