2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

In al 12-lea an al sau, Red Bull Music Academy a lansat spatiul permanent dedicat muzicii de la Matadero Madrid. Din peste 4.000 de aplicatii din 93 de tari, au fost selectati 60 de participanti care s-au reunit pentru doua saptamani.

Red Bull Racing

Red Bull Racing a ajuns pe cea mai inalta sosea din lume (5.602 m)

CASEY STONER CASTIGA CAMPIONATUL MONDIAL DE MOTOGP (AL DOILEA TITLU)

Ce Stoner

Casey Stoner a dominat Campionatul Mondial de MotoGP castigand zece Mari Premii. A inceput din pole de 12 ori si a inregistrat sapte recorduri de tur.

AL 41-LEA TITLU DE CAMPION MONDIAL

BJÖRN DUNKERBECK

Cu o combinatie perfecta intre soare, valuri si vant, campionatele PWA din Alacati, Turcia au furnizat conditiile ideale pentru revenirea la glorie a unuia dintre legendele windsurfing-ului. 9 august 2011.

Viziteaza site-ul Dunkerbeck

SÉBASTIEN LOEB DEVINE PRIMUL PILOT CARE A OBTINUT OPT TITLURI MONDIALE CONSECUTIVE

RED BULL FLYING BACH EUROPEAN TOUR

Combinand muzica clasica cu breakdance-ul, Red Bull Flying Bach este un mix de culturi deosebit. In 2011, Red Bull Flying Bach a cucerit Europa cu peste 50 de show-uri cu casa inchisa in cinci tari: Germania, Turcia, Danemarca, Austria, Elvetia.

CEA MAI TANARA CASTIGATOARE DIN LPGA

Alexis Thompson a devenit cea mai tanara castigatoare a unui eveniment din Ladies Professional Golf Association.

Victorie tripla pentru Red Bull la Raliul Dakar

#100 SI #1 RED BULL FLUGTAG

Evenimente Red Bull Flugtag au avut loc in 42 de tari diferite de la inaugurarea sa, in 1992. In 2011, evenimentul cu numarul 100 a avut loc in Dublin, Irlanda si pentru prima data Red Bull Flugtag a ajuns in Trinidad & Tabago.

TOM CRUISE PILOTEAZA

Tom Cruise piloteaza un monopost de Formula 1

CARISSA MOORE DEVINE CAMPIOANA MONDIALA ASP

Drumul catre Red Bull BC One

Red Bull BC One este cel mai reprezentativ eveniment din lumea B-Boying-ului. Campionatul oficial de breakdance a crescut de la un eveniment in 2010 la 38 de evenimente in 2011. Finala Mondiala din 2011 a avut loc la faimosul Circ din Moscova, Rusia.

SEBASTIAN VETTEL SI RED BULL RACING OBTIN TITLURILE CAMPIONATELOR MONDIALE, PE CEL AL PILOTILOR SI PE CEL AL CONSTRUCTORILOR

Sebastian Vettel s-a agatat de titlul din 2011 prin locul trei obtinut la Marele Premiu Al Japoniei si a devenit cel mai tanar pilot dublu-campion mondial.

TONY CAIROLI CAMPION MONDIAL

Antonio Cairoli a obtinut al treilea titlu la Campionatul Mondial de MX1 in 2011. Adaugandu-se la victoriile din 2005 si 2007 la MX2, devine un record care il plaseaza printre cele mai importante figuri din istorie. In ciuda unei accidentari la genunchi, acesta a luat titlul, cu cea de a 43-a victorie din cariera.

Vezi toti anii