2012

Red Bull Stratos

Misiunea pana la marginea spatiului

Felix Baumgartner (AUT) si echipa sa de experti au reusit sa atinga viteza supersonica dupa un salt din unul dintre cele mai mari baloane cu heliu construite vreodata. Aceasta misiune a contribuit cu date stiintifice importante, care vizeaza sa faca misiunile spatiale mai sigure si a dezvoltat o noua generatie de costume spatiale. Intreaga lume a urmarit misiunea (8.000.000 de spectatori live pe YouTube).

Viziteaza Red Bull Stratos

RED BULL MUSIC ACADEMY RADIO

Mixuri, interviuri si transmisiuni live

RBMA Radio este una dintre cele mai importante surse pentru muzica de ultima ora de pe web. Odata cu relansarea sa, in august 2012, RBMA Radio a prezentat o platforma unica, non-liniara.

Viziteaza Red Bull Music Academy Radio

Red Bull Music Academy - Culture Clash

RED BULL RALLY DAKAR

Locurile 1, 2 si 3 pentru Red Bull la Raliul Dakar la categoria motociclete

Cyril Despres a revendicat a patra coroana la Dakar, odata cu victoria din 2012, locurile doi si trei fiind ocupate de riderii Marc Coma si Helder Rodrigues.

RED BULL REVENDICA DOI CAMPIONI MX

Tony Cairoli castiga Campionatul Mondial de MX1 (al patrulea titlu de MX1), iar Jeffrey Herlings a revendicat primul sau titlu de campion MX2.

SAIL AWAY

Melodia "Sail" de la Awolnation are un succes rasunator

Sebastian Vettel si Red Bull Racing revendica pentru a treia oara Campionatele Mondiale din Formula 1 (2010, 2011, 2012)

LINDSEY VONN CONTINUA SA STABILEASCA RECORDURI

La Finala Cupei Mondiale din Schladming, Lindsey a intrecut nivelul de referinta stabilit de Janica Kostelic, insumand 1980 de puncte intr-un singur sezon, realizand un nou record feminin.

Viziteaza pagina Lindsey Vonn

DAVID LAMA A DEVENIT PRIMA PERSOANA CARE A ESCALADAT CERRO TORRE, INALT DE 3128 DE METRI, ADOPTAND STILUL FREE CLIMBING

MONEYBROTHER

Cantaretul suedez Moneybrother a lansat noul sau album "Start a Fire," care a fost inregistrat in patru studiouri Red Bull diferite, in jurul lumii (L.A., Auckland, Cape Town si Londra), dar si in Rio de Janeiro, Chicago si Kingston, Ja.

X-Games L.A.

Sébastien Loeb devine primul pilot care a obtinut noua titluri mondiale consecutive si in plus, a obtinut medalia de aur la Rallycross, la X-Games, in L.A.

Viziteaza profilul lui Sébastien Loeb

Vezi toti anii