2017

Red Bull Dolomintenmann - cea de-a 30-a aniversare a celui mai lung eveniment Red Bull

În 2017, primul eveniment intitulat „Red Bull” din toate timpurile și, în acelaşi timp, un adevărat clasic al istoriei Red Bull în domeniile Sports- și Eventmarketing a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare. Pentru a participa la evenimentul de echipă considerat ca fiind cel mai dificil din lume, cei mai buni alergători montani, parapantiști, cicliști montani și caiaciști au concurat timp de trei decenii și vor continua să facă eforturi în continuare pentru a găsi cea mai puternică echipă.

Cea mai dificilă ștafetă din lume

Finala mondială Red Bull Mind Gamers

După introducerea platformei globale de rezolvare a problemelor „Red Bull Mind Gamers” în 2016, au fost puse bazele pentru primul Campionat mondial Red Bull Mind Gamers, care s-a desfăşurat în Budapesta în martie 2017. Echipe din 24 de țări au răspuns apelului de a-i găsi pe cei mai buni la rezolvarea de probleme din lume și pentru a-și încorona campionii mondiali pentru prima dată în Escape Rooms!

Provoacă-te pe tine însuți cu Red Bull Mind Gamers

Red Bull Crashed Ice începe anul în capitala sportului - Marsilia

Reprezentând prima etapă a sezonului pentru seria Red Bull Crashed Ice, orașul Marsilia, în calitate de Capitală a Sportului pentru anul 2017, a pus în scenă un eveniment de noapte spectaculos și plin de acțiune, care s-a desfășurat chiar în inima orașului.

Red Bull Crashed Ice începe sezonul în Marsilia, Capitala Europeană a Sportului în 2017.

Atleta Red Bull Daniela Ryf obține tripla la Campionatele Mondiale Ironman din Kona, Hawaii!

Daniela Ryf își pune numele în cărțile de istorie Ironman cu 3 victorii consecutive la Campionatul Mondial. După ce a terminat cursa în 8:50:47, ea a devenit prima femeie care a câștigat de trei ori Campionatul Mondial Ironman în Kailua-Kona după Chrissie Wellington (2009) și doar a patra femeie care a obţinut un asemenea rezultat în istoria cursei. În plus, nicio femeie înainte de ea nu a reușit să obțină trei victorii consecutive la o asemenea vârstă (30). Victoria din Hawaii contribuie cu cel de-al 8-lea Titlu Mondial la cariera sa pe distanțe lungi.

Marcel Hirscher își încununează cariera cu o ispravă incredibilă - 8 titluri mondiale câștigate în mod consecutiv.

Marcel Hirscher își încununează cariera cu o ispravă incredibilă - 8 titluri mondiale FIS câștigate în mod consecutiv. Superstarul austriac în vârstă de 27 de ani și-a asigurat ultimul titlu în Kranjska Gora, Slovenia, cu două săptămâni înainte de sfârșitul sezonului.

Nemaivăzut până acum: Wingsuit flyer-ii francezi Vince Reffet și Fred Fugen sar ÎNTR-UN avion!

Soul Flyer-ii Vincent Reffet și Frederic Fugen scriu istorie reintrând într-un Pilatus zburător în urma unei sărituri concomitente de tip base-jumping de pe muntele Jungfrau.

Vedeți aici!

Atletul Red Bull Daniel Bodin efectuează primul Backflip Dublu din lume pe un snowmobil!

Daniel Bodin scrie istorie reușind primul backflip dublu din lume pe un snowmobil. Visul lui Daniel de a efectua un backflip dublu i-a ocupat mintea mult timp și lunile de pregătire dinainte au cerut multă muncă grea, dar a meritat!

Vedeți aici!

Kelly Sildaru - cea mai tânără atletă dublu medaliată cu aur la X Games!

Doar la un an după ce a fost numită cea mai tânără atletă medaliată cu aur la X Games, Kelly Sildaru a reușit nu doar să-și apere titlul în 2017, ci și să devină cea mai tânără atletă câștigătoare de două medalii de aur la Winter X Games.

Au reușit! Tinerii tauri de la FC Salzburg U19 sunt campioni europeni!!!

FC Salzburg U19 și-a continuat seria senzațională de victorii la nivel european câștigând împotriva echipei Benfica cu scorul de 2-1 (H/T:0-1) în Finală și ridicând trofeul UEFA Youth League pe care l-au meritat cu desăvârșire! Tinerii de la Red Bull au scris un moment memorabil în istoria fotbalului austriac, creând în ultimele luni o senzație după alta datorită succeselor obținute în fața mai multor cluburi importante din Europa și, la final, ridicând cupa UEFA Youth League.

Red Bull și Capcom aniversează 30 de ani de Street Fighter

Hadoken este acum disponibil sub formă de cutie de aluminiu! 7 dintre cele mai iconice personaje Street Fighter au ajuns cu ajutorul dozelor noastre pe 8 piețe diferite, devenind obiecte de colecție și swag pentru comunitatea renumitului joc de lupte.

Red Bull Kumite: Legenda japoneză „Nemo” și-a deblocat întregul potențial.

Consacrat drept turneul Streetfighter cel mai promovat și mai greu de câștigat, Red Bull Kumite a bătut toate recordurile și i-a oferit jucătorului japonez pro Nemo o platformă pe care să-și exprime talentul!

Poți rezista presiunii din cabină?

Marc Marquez a început anul 2017 devenind primul om care a urcat faimosul traseu de schi Hahnenkamm din Austria pe o motocicletă MotoGP.

Marc Marquez, care a devenit Campion MotoGP pentru a 6-a oară la sfârșitul sezonului 2017, a început anul în Austria, pe urmele cascadoriei starului F1 Max Verstappen realizate cu un an înainte, cu una proprie, devenind de data aceasta primul om care s-a dat pe faimoasa pârtie de schi Hahnenkamm pe o motocicletă MotoGP.

Marc Marquez înfruntă vârful înzăpezit al renumitului munte Hahnenkamm — chiar deasupra traseului Streif, cea mai dificilă pârtie de schi din lume — pe motocicleta sa de curse.

Echipa Red Bull KTM trece la MotoGP

După ani de dominație atât pe circuitele motocross, cât și pe cele junior, echipa Red Bull KTM face saltul spre MotoGP - clasa de top a curselor de motociclete. Aceasta va fi etapa următoare pentru cea mai de succes echipă de curse de motociclete din Austria.„Gata de cursă - KTM trece la MotoGP”, este ceea ce ne spune ascensiunea eroică a echipei către prima clasă a curselor de stradă. În colaborare cu Red Bull TV, care a însoțit echipa timp de câteva luni, de la primele încercări de pe bancul de probă până la prima lansare și prima cursă, a apărut o imagine care nu a fost văzută niciodată în culisele MotoGP.

Urmăriţi „Gata de cursă - KTM trece la MotoGP” pe RedBullTV

Sebastién Ogier obține cel de-al cincilea titlu mondial la Wales Rally GB

Cel de-al treilea loc la Dayinsure Wales Rally GB i-a garantat lui Sébastien Ogier al cincilea titlu consecutiv la FIA World Rally Championship, permițându-i francezului în vârstă de 33 de ani să se plaseze pe locul al doilea în topul clasamentului din toate timpurile, în spatele lui Sébastien Loeb, care a câștigat titlul de nouă ori.

Echipa Red Bull Desert Wings a obținut 3 victorii din 4 la competițiile de categorie ale Raliului Dakar

Sam Sunderland a făcut istorie obținând victoria la categoria Motociclete și devenind astfel primul concurent britanic care a câștigat vreodată Raliul Dakar. Stephane Peterhansel a dobândit în mod incredibil cea de-a 13-a coroană la Raliul Dakar, a șaptea pe patru roți, după o luptă magnifică, care s-a extins pe întreaga durată a cursei, împotriva co-echipierului său de la Team Peugeot Total - Sébastien Loeb. Eduard Nikolaev i-a readus cu stil titlul la camioane lui KAMAZ, cu o victorie scenică care a contribuit la succesul general al echipei ruse. Sportivul Red Bull Iganicio Casale din Chile a terminat pe locul 2 la categoria Quad.

Urmăriți Raliul Dakar

Academiile Red Bull Amaphiko sunt pe 3 continente

Academia Red Bull Amaphiko este o platformă de lansare pentru antreprenorii sociali la nivel local - oameni care își folosesc talentele, creativitatea și energia pentru a rezolva probleme în cadrul comunității lor. În anul 2017, Academia Amaphiko a călătorit din Africa de Sud în Brazilia și, pentru prima dată, în Baltimore, S.U.A.

Urmăriți călătoria pe www.redbullamaphiko.com

Programul Red Bull Amaphiko Social Entrepreneur atinge noi înălțimi

Lui Wandisile i-a venit ideea nebună să pună gangsterismul într-un muzeu. Crescând într-o localitate din Africa de Sud, el a fost nevoit să îndure în fiecare zi răul cauzat de gangsterism. În 2015, el a participat la Academia Red Bull Amaphiko din Langa, Cape Town. Aici Wandisile a găsit inspirație și a primit instrumentele necesare pentru a-și face ideea reală. Pentru aceasta, l-am pus în contact cu un dream team de persoane creative și, astfel, a apărut 18 Gangster Museum. Până în prezent, peste 3.500 de persoane aflate în situație de risc au vizitat muzeul, ceea ce le-a permis să se gândească de două ori la alegerile lor de viață. În plus, el a dezvoltat un model de afaceri pentru a asigura funcţionarea muzeului, pentru fiecare turist care vizitează muzeul îi este plătită intrarea unui copil, care are astfel posibilitatea de a trăi aceeaşi experienţă. „Pe parcursul celor 18 luni de existență a programului de dezvoltare Amaphiko, am avut o creștere semnificativă în calitate de antreprenor”.

Aflați mai multe despre 18 Gangster Museum aici

Just Like You de la Virginia Tomarchio & Bboy Lil G

Priviți ce se întâmplă atunci când stilul b-boy se întâlnește cu dansul clasic. Un b-boy de renume internațional Lil G, alături de o dansatoare clasică, Virginia Tomarchio. Întâlnirea neobișnuită a avut loc la Stazione Leopolda din Florența, iar coregrafia a fost creată de Christian 'Kris' Buzzi.

Priviți ce se întâmplă atunci când stilul b-boy întâlnește dansul clasic.

Turneul echipei Red Bull BC One All Stars în Franța și Bătălia secretă

10 dansatori Bboy, 9 orașe, 6000 km: Red Bull BC One All Stars, o echipă care reunește câțiva dintre cei mai buni dansatori din întreaga lume, reprezentând cu adevărat B-Boying-ul în toate formele sale, a traversat teritoriul francez. În timp ce se aflau în turneu în Franța, băieții de la BC One All Stars au fost provocați de o echipă B-Boy locală din orașul Lyon și au trebuit să răspundă la apel. Echipele s-au adunat să danseze, și următoarea generație de B-Boys din Lyon i-a surprins pe toți.

Urmărește cum cele mai puternice echipe readuc B-boying-ul la rădăcinile sale.

Red Bull BC One World Final Amsterdam

16 dintre cei mai buni breakeri din lume, din nouă țări diferite, s-au adunat la Westergasfabriek din Amsterdam pentru cea de-a 14-a ediție a Red Bull BC One World Final. Un juriu alcătuit din veterani ai b-boying-ului - Crazy Legs, Hong 10, Niek,Intact și AT - a evaluat finaliștii din acest an, printre care s-a numărat pentru prima dată și o b-girl. Menno din Olanda, reprezentând echipa Red Bull BC One All Stars, câștigă și recapătă titlul câștigat în 2014.

Cea de-a 14-a ediție a Red Bull BC One World Final a avut loc la Amsterdam la 4 noiembrie 2017. Reurmăriți evenimentul în întregime pe Red Bull TV.

3Style World Tour 2017

Red Bull 3Style National Final World Tour a avut loc în perioada septembrie-noiembrie în Europa, Asia, Pacific și cele două Americi. Finalele naționale s-au desfășurat în peste 20 de țări în care 6 DJ au fost selectați de către juriul nostru în baza intrărilor video din luna mai. În calitate de competiție globală, cea de-a 8-a ediție anuală Red Bull 3Style promite să fie și cea mai mare de până acum. Red Bull 3Style World Tour a reunit DJ din întreaga lume, care s-au luptat cu speranța de a fi încoronați Campioni Mondiali la finala mondială din Cracovia, Polonia. În acest an am adunat 2,5 milioane de vizualizări (+257% față de 2016) și 70.000 de angajamente (like-uri, comentarii și partajări) în cadrul livestream-urilor finalelor naționale.

Red Bull 3Style World Tour 2017

Red Bull Music Festival Highlight - Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Renumitul artist Ryoji Ikeda a prezentat o compoziție nouă, în colaborare cu 100 de proprietari de automobile, care a constituit cea mai mare orchestră de sinteză din lume. Piesa intitulată A [for 100 cars] a continuat seria lungă care i-a permis lui Ikeda să investigheze frecvențele notei A. Atât în concepție, cât și în execuție, piesa a prezentat o direcție îndrăzneață și nouă pentru Ikeda în calitate de artist și i-a permis să se adreseze unui public mai larg - inclusiv și cel al iubitorilor de mașini - în cadrul evenimentului Red Bull Music Academy Festival Los Angeles.

Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Red Bull Music Festival Highlight - Solange: An Ode To

Prezentată în rotonda iconică a Muzeului Solomon R. Guggenheim, ca parte a evenimentului Red Bull Music Academy Festival New York 2017, An Ode To a inclus versiuni familiare și reimaginate ale pieselor din albumul A Seat at the Table al cântăreței Solange Knowles. Este vorba despre o piesă interdisciplinară și o meditație pe teme prezente în albumul cântăreței, care încorporează mișcări, instalări și aranjamente muzicale reconstruite experimental.

Solange: An Ode To

Cei mai buni artiști. Cele mai mari festivaluri. Pe Red Bull TV, muzica se aude mereu.

Pasionații de muzică din întreaga lume vor putea savura o experiență de tip „inside”, urmărind opt festivaluri inovatoare din toată lumea, și vor experimenta muzica live în cadrul unei transmisiuni de înaltă calitate vizionând cele mai fierbinți interpretări și cele mai bune spectacole muzicale accesibile oriunde și de pe orice dispozitiv pe www. redbull.tv/Festivals, acum incluzând și difuzările simulcast de pe Red Bull Media Network Channel 1.

Festivaluri de muzică live pe Red Bull TV

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2001

2000

1999

1998

1997

1995

1994

1992

1989

1988

1987

Exploreaza lumea din spatele dozei