Cum si cand ar trebui consumat Red Bull cand fac sport?

Utilizarea Red Bull Energy Drink in timpul activitatilor fizice variaza in functie de sportiv si de tipul activitatii. Red Bull Energy Drink poate fi consumat inainte, in timpul si dupa activitatea sportiva.

Red Bull Energy Drink este un produs functional si nu este destinat stingerii setei.  Nu are scopul de re-hidratare. Apa ar trebui consumata pe langa Red Bull Energy Drink in timpul efortului fizic.

Sportivi din toata lumea apreciaza Red Bull Energy Drink:

"In domeniul meu nu folosesc niciun fel de echipament. Conexiunea dintre minte si corp trebuie sa fie perfecta. Red Bull Energy Drink ma ajuta sa realizez aceasta conexiune si sa ajung la cel mai inalt nivel in timpul antrenamentelor si competitiilor."
Orlando Duque (Cliff Diving/ Columbia)
"Inainte sa ma urc pe motocicleta, folosesc Red Bull Energy Drink pentru a obtine ceea ce am nevoie pentru a-mi depasi limitele."
Dani Pedrosa (MotoGP, Spania)
"Beau Red Bull cu 30 de minute inainte de fiecare cursa, cand conduc si cand ma simt obosita. Red Bull Energy Drink imi ofera acel plus de energie de care am nevoie!"
Lindsey Vonn (Ski Alpin, SUA)
"De obicei, in timpul unei curse combin Red Bull Energy Drink cu apa pentru a o dilua putin. De multe ori concurez la temperaturi ridicare si este important sa raman hidratata."
Courtney Atkinson (Triatlon/ Australia)
"Red Bull Energy Drink este cel mai bun energizant din lume. De obicei beau o doza dupa un antrenament intens. In timpul competitiilor beau o doza cu doua minute inainte de start, pentru a avea pornirea si concentrarea de care am nevoie."
Elias Ambühl (Freeski, Elvetia)