Transportul inteligent

Produce mai putine emisii de CO2

Red Bull Energy Drink ajunge la destinatie predominant prin intermediul transportului feroviar si naval. Folosim transportul rutier numai cand este absolut necesar. Din moment ce dozele noastre sunt compacte si usoare, ele au un mod mai eficient de transportare decat PET-urile sau recipientele din sticla.

Recipientele din sticla
au nevoie de 40% mai mult spatiu
PET-urile
au nevoie de 30% mai mult spatiu
Doza noastra
usoara si compacta

Transportul in peste 171 de tari din intreaga lume

Odata ce dozele de Red Bull sunt umplute, ele sunt transportate din Austria si Elvetia in peste 171 de tari din toata lumea. Dozele parcurg distante lungi, pe apa sau cu trenul atunci cand este posibil. Transportul rutier este ultima optiune, la care se apeleaza cand nu mai exista un alt mijloc de livrare - pentru Red Bull ramane o prioritate sa apeleze la transportul feroviar si naval. 

Doza este un mod ideal de ambalare

O doza este usor de transportat datorita formei sale si greutatii mici. Asadar, se poate spune ca este un ambalaj perfect pentru transport, mai ales cand este comparata cu alte forme de impachetare: salveaza aproximativ 40% din incarcatura unui camion, in comparatie cu sticlele din sticla si 30% in comparatie cu cele din plastic. 

Inapoi la ciclul de viata

Exploreaza lumea din spatele dozei